Kreative Trøndelag
Selbu VGS > Nea Ressurssenter

Nea Ressurssenter

Nea Ressurssenter har som hovedoppgave og legge tilrette for voksenopplæring og organisere og gjennomfører opplæring for bedrifter, offentlige etater og privatpersoner i hele Neadalen.

Kunngjøring av kurs blir gjort gjennom Nea Radio og lokalavisen Selbyggen samtidig som det sendes ut e-poster til bedrifter i Selbu og Tydal. Nea Ressurssenter driver etter bedriftsøkonomiske prinsipper og skal regnskapsmessig gå i balanse. Derfor må alle betale for å delta på kurs i regi av Ressurssenteret men som oftest er det langt billigere enn tilsvarende kurs andre steder. Et viktig poeng med lokale kurs er at man da tar dette i lokalmiljøet og som oftest bruker lokale ressursser. Dermed blir reisetiden kort og man sparer reiseutgifter.

For å kunne legger tilrette for kurs som er tilpasset næringslivet i Neadalen, er det viktig med gode innspill og god kommunikasjon. De som har tips om kurs som kan komme flere bedrifter til gode, henvender seg til ressurssenterlederen Kjell Kjøsnes på tlf 41 27 95 97 eller sender en  

Det er også viktig at man etter et kurs gir signaler tilbake på hva man syntes og eventuelt kommer med gode råd og tips til forbedringer.


Senterleder Kjell Kjøsnes
Sist oppdatert: tirsdag 17. januar 2017
Utskriftsvennlig versjon