Selbu VGS > Forsideelementer > Velkommen til Selbu vgs

Velkommen til Selbu vgs

Det er frammøte i skolens kantine mandag 15. august klokka 0830 for alle elevene. I starten av dagen er elever og ansatte samlet i kantina, men etter hvert vil elevene samles i sine klasser sammen med sin kontaktlærer. Første skoledag varer fram til klokka 1400.

Vi ber om at du gir melding til skolen dersom du skulle bli forhindret fra å møte opp første skoledag.

Første skoledag vil bli brukt til praktiske gjøremål som utdeling av lærebøker og orientering om timeplanen. Alle elevene får også sitt eget bokskap, men du må selv ordne med hengelås på skapet. Videre vil kontaktlærerne orientere dere om ordningene for slikt som søknader om permisjon, egenmeldinger ved sjukdom og ordensreglementet.

Skoledagen varer fra 0830 til 1545 alle dager unntatt fredag, da avsluttes dagen klokka 1400.

Det vil bli noen fritimer i skoleuka. Skolebussene går klokka 1415 og 1555.

Skolens kantine er åpen også første skoledag til de vanlige åpningstidene 1000-1030 og 1130 -1230.

Skoleruta finner du på skolens hjemmeside. Der finner du også annen nyttig informasjon om skolestart, når det nærmer seg.  Det er høstferie i hele uke 41, siste skoledag før jul er torsdag 22. desember og vi starter opp igjen tirsdag 3. januar. Vinterferie får du i uke 8 og siste skoledag før sommerferien 2017 er tirsdag 20. juni.

Fra og med 1 september blir det rektorskifte på Selbu Vgs. Nåværende rektor begynner i nytt arbeid ved NTNU og Svein Ove Dyrdal tar over som konstituert rektor inntil videre.

Vi ønsker deg varmt velkommen til et nytt skoleår!

Anna Rapp og Svein Ove Dyrdal

Anna Rapp, Svein Ove Dyrdal