Selbu VGS > Forsideelementer > Nytt tilbud på Selbu videregående

Nytt tilbud på Selbu videregående

Selbu videregående skole har i lengre tid arbeidet med å kunne tilby programfag fra Utdanningsprogram for idrettsfag. Vi har nå fått en bekreftelse fra Sør-Trøndelag fylkeskommune ved opplæringsavdelingen om at vi allerede høsten 2015 kan tilby programfagene Toppidrett, Treningslære og Breddeidrett.

Organiseringen av tilbudet blir slik at elevene som søker seg inn på Studieforberedende utdanningsprogram får opplæringen fordelt på fire år. Elevene får tilbud om Toppidrett 1, 2 og 3, Treningslære 1 og 2 samt Breddeidrett 1 fordelt på fire år. De som søker Yrkesfaglig utdanningsprogram vil få Vg1 og Vg2 fordelt over tre år med samme idrettstilbudet.

Tilbudet vil bli med et omfang på 30 timer programfag fra Utdanningsprogram for idrettsfag fordelt over fire år for Studiespesialiserende utdanningsprogram og tre år for Yrkesfaglig utdanningsprogram.

Eventuelle spørsmål om tilbudet kan rettes til Svein Ove Dyrdal ved Selbu videregående skole på telefon; 73810610, e-post:

Svein Ove Dyrdal
Sist oppdatert: tirsdag 24. februar 2015