Selbu VGS > Forsideelementer > Livsglededag på Selbu Sykehjem

Livsglededag på Selbu Sykehjem

Tors.7.november hadde Selbu videregående skole sitt første livsgledearrangement etter at vi knytta oss til stiftelsen i høst.
De 6 elevene på Vg2 HEA  hadde planlagt en dag med aktiviteter på de tre avdelingene på sykehjemmet. Tonje sin hund  Monthy har vært med oss og skapt livsglede tidligere, og var selvskreven også denne dagen!

Vi samarbeidet med frivillige som ledet an med sang, gitar og trekkspillmusikk samt sittedans. Denne dagen var også John Anders med, sammen med Marthe, Marte og Anne Grete fra Vg1 HOF.  Elevene serverte vafler med egenprodusert ripsgele,  frukt og kaffe. Bordene ble pyntet med lyng og kornaks de hadde plukket dagen før.

Etter middag stod individuelle tilbud på programmet. Elevene tilbød velvære i form av  fotbad, hårpleie eller håndpleie, og det var mange fornøyde og fine damer med bl.a. knallrøde negler å se etter den økta. Snakk om livsglede!

Flere ville også ut på tur i det nydelige været, til fots, med rullatorer og i rullestoler!

Denne dagen ble en dag med mange gode øyeblikk av glede!

Gunn Marit Wanvik
Sist oppdatert: torsdag 14. november 2013