Selbu VGS > Forsideelementer > Livsglede på Selbu Sykehjem november 2012

Livsglede på Selbu Sykehjem november 2012

Elevene på Vg2 helsefagarbeider, sammen med John Anders på tilpasset opplæring, inviterte tirs.06.11.12 til LIVSGLEDE på Selbu sykehjem. Med seg på laget hadde de lærlingene Elisabeth og Mia, aktivitør Trine og Frivilligsentralen, som stilte seg svært positiv til et samarbeid om aktiviteter for eldre.

Dagen ble vellykket, full av aktiviteter som  bidrar  til å fremme helse, trivsel og livskvalitet! Her var sittedans ledet av Aud Morset, lysbilder fra Selbu ved Ingebrigt Garberg og allsang og gitarspill ved trubadur Geir Nordvik.

Ei bingogruppe samlet seg i 2.etg, der Coop sponset godsaker til heldige vinnere.

Elevene fordelte seg på de ulike aktivitetene, og jobbet aktivt i forkant for å motivere brukerne for deltagelse. Her var målet å nå alle, se den enkelte bruker, og de som ikke kunne delta på noen grupper, fikk besøk på rommet av Tonje med sin søte og sosiale lille hund Monty!

De sprekeste fikk  også en tur ut i frisk luft, med en elev på hver side, her tok vi ingen sjanser på nysnøen!

Geir Nordvik

John Anders  var sjef på cafe LIVSGLEDE, der vaffelpressa tidlig kom i drift! En liflig duft spredde seg rundt på alle avdelinger, og etter trim for kropp og hode, smakte det godt med elevenes nystekte vafler og frukt ( sponset av COOP)

LIVSGLEDEDAG på sykehjemmet er toppen! Konklusjon: dette må gjentas!!

Gunn Marit Wanvik
Sist oppdatert: tirsdag 13. november 2012