Selbu VGS > Forsideelementer > Livsglede for eldre

Livsglede for eldre

Vi hadde et bra og innholdsrikt besøk av Livsgledekoordinator Sigrid Seppola fra Trondheim. Det var flott oppmøte av trivelige folk fra helsevesenet og andre interessert i dalføret. Nå har rektor ved Selbu videregående skole, Arnstein Trøite, skrevet under på avtale om at vi har blitt livsgledeskole.

Helsefagarbeiderklassen og kontaktlærer Gunn Marit Wanvik, Helse- og oppvekstklassen med kontaktlærer Unni Aftret, og med god hjelp fra positive folk i kommunen, fikk vi arrangert et livsgledemøte med organisasjonen Livsglede for eldre. Koordinatoren Sigrid Seppola hadde en flott presentasjon over ting og tiltak de hadde foretatt seg i Trondheim og resten av landet. Aktiviteter med hest, ski, hundekjøring og til og med fallskjermhopping var en liten del av det de hadde gjort. Både fakta og aktiviteter ble ramset opp av koordinatoren.

Ordfører, varaordfører, kommunelege, pårørendeforeninga, helsepersonell og andre interesserte møtte opp på denne dagen. Vafler med trollkrem, kaffe og te ble servert av Helsearbeiderklassen. De 6 jentene i klassen var veldig fornøyde da dagen var omme. Vi fikk gode tilbakemeldinger om maten og fremlegget om stiftelsen fra de oppmøtte fra Selbu og Tydal og fra lokalmedia.

En dag på november skal vi ut og lage en dag for eldre på Selbu Sykehjem. Da får vi gule livsglede-skjorter der vi viser hvem vi er og hva vi skal utrette for de eldre. Den gleder vi oss alle til J

«Lev livet, livet ut»
«Ikke bare år i livet, men liv i åra»

laget av: Helsearbeiderfag ved Selbu Videregående skole