Kreative Trøndelag
Selbu VGS > Forsideelementer > Framtidscamp 2017

Framtidscamp 2017

Fremtidscamp er et arrangement for samfunnsengasjerte ungdommer fra hele landet. Til Fremtidscamp 2017 har det blitt plukket ut 50 ungdommer fra hele landet som skal være med på å løse samfunnsrelaterte problemer, som for eksempel eldrebølgen og det økende behovet for energi. Opplegget foregår i Trondheim, på NTNU, fra og med 4. til 7. mars. Til årets fremtidscamp er det plukket ut to fra Selbu Videregående, Ingebrigt Stamnes Reinsborg og Ronja Margrethe Botten.

Informasjon fra Hjemmesiden: 

http://www.technoport.no/content/702/Fremtidscamp-2017 

Velkommen til Fremtidscamp 2017!

Er du ung, samfunnsengasjert og vil noe? Fremtidscamp er stedet fremtidens ledere samles for å løse morgendagens problemer. Engasjerte ungdommer fra hele landet møtes til en spennende og lærerik helg i Trondheim. Her må du bruke all din kunnskap og kreativitet. Meninger skal brytes og formes. Det blir krevende, men også sosialt og morsomt. 

På Fremtidscamp får du muligheten til å løse konkrete, fremtidsrettede problemer ved hjelp av entreprenørielle metoder og tankesett. Det er kun 50 plasser til Fremtidscamp 2017. Vi søker deltakere som er og har ambisjoner om å ta ledende roller i samfunnet. Som har tillitsverv, organisasjonserfaring, og viser samfunnsengasjement. Har du engasjementet og motivasjonen som kreves for å løse morgendagens problemer?

Om Fremtidscamp

  • Fremtidscamp arrangeres 4. – 7. mars på NTNU i Trondheim
  • Målgruppen er ungdom med lederverv i alderen 17 – 20 år
  • Deltakelse er gratis. NTNU dekker kost og losji, men ikke reise
  • Søknadsfrist er 1. februar 2017
  • Det er 50 ledige plasser - deltakere velges på bakgrunn av erfaring og motivasjon

Utskriftsvennlig versjon