Selbu VGS > Forsideelementer > Fleksnes og ballongdans

Fleksnes og ballongdans

Selbu eldresenter, onsdag 17.02.16

40 forventningsfulle gjester møtte på Eldresenteret da elevene fra Selbu videregående skole, Vg1 HOF og Vg2 HEA, arrangerte kinodag for de eldre.

To filmer med Fleksnes og Modern var hovedtema for dagen, men elevene hadde mer på lager. De serverte egenproduserte ostehorn og kaffe, samt saft og potetgull til kinogodt. Og i pausen ble det ballongdans, allsang og lotteri på inngangbilletten, med flotte gevinster sponset av forretninger i sentrum.

Mange dro kjensel på de gamle stjernene på lerretet, og latteren satt løst da filmen snurret  gamle episoder som «Trafikk og panikk» og «Villmarkens sønn».

Forsamlingen trivdes, og flere påpekte verdien av at unge og eldre møtes til felles opplevelser, det gir rett og slett LIVSGLEDEJ