Selbu VGS > Forsideelementer > Fjernundervist elev til OL!

Fjernundervist elev til OL!

Som eneste elev fra Sør-Trøndelag, har Halvor Aarnes Krog i hard konkurranse med 1000 elever kvalifisert seg til finalen i årets Kjemi-OL. I finalen kjemper 16 elever om de 4 plassene på landslaget som skal til Ankara, Tyrkia, på den internasjonale OL-konkurransen i sommer. Halvor er en av flere elever som i år mottar Kjemi 2 undervisning  fra Selbu videregående skole ved hjelp av videokonferanseundervisning.  Halvor er elev ved Røros videregående skole, og elever fra både Røros-, Oppdal- og Selbu videregående skole er med på et fjernundervisningssamarbeid i Kjemi 2 i år. Undervisningen gis av kjemilæreren ved Selbu videregående skole, som også koordinerer fem felles fagdager med vekt på praktiske kjemiforsøk som gjennomføres  ved skolelaboratoriet på NTNU.

Roar Kjøl
Sist oppdatert: mandag 7. mars 2011