Selbu VGS > Aktiviteter > Åpen dag > Åpen dag 2012

Åpen dag 2012

Torsdag 22. mars var vanlig timeplan lagt til side ved skolen. Vi ventet 60 9. trinnselever fra Selbu og Tydal velkommen for å besøke oss på Åpen dag.

Det har etter hvert blitt en tradisjon ved skolen at i mars tar skolen i mot elever ved 9. trinn i dalføret og presenterer for dem hvilke utdanningsprogram vi har og hva vi driver med på de ulike programmene. Elevene hos oss hadde forberedt seg godt og her var alle i sving; enten på labøvelser, skjæring i hjerte, vise dreiing og sveising på verksted, inn i tømrerhallen, opp på helse-og sosialfag på blodsukkermåling og inn på språk- og samfunnsfagseksjonen.

Det var en inteessert og lydhør gjeng som møtte fra ungdomsskolene og som engasjerte seg i det som skjedde. Neste skoleår kommer de tilbake for å hospitere hos oss på de utdanningsprogrammene som falt mest i smak.

Takk for besøket og velkommen tilbake!

Anne Grøtte Sørensen
Sist oppdatert: fredag 23. mars 2012